Verighete aur: Un simbol etern al iubirii

Un set de verighete aur sunt promisiunea pe care un cuplu și-o face. Iubirea care îi unește este mai puternică decât orice impas pe care l-au avut vreodată. Verighete aur sunt amintiri care vor rămâne întotdeauna cu dumneavoastra si care merită să fie purtate cu fericire și mândrie pe degetele voastre inelare, aceasta reprezintă începutul unei noi vieți.

Iubirea lor eternă este transmisă prin verighetele care le completează povestea de iubire și care le va înfrumuseța amintirile. Verighetele sunt văzute ca și firul invizibil care îi leagă pe amorezi și care le dă putere și rezistență în viață.

Acestea sunt realizate din materiale durabile și de înaltă calitate pentru a menține frumusețea esteticii inelelor, dar și preferințele pe care vrei să ți le îndeplinești. Poți opta pentru personalizarea verighetelor ca acestea să fie unice.

Personalizarea se face prin diferite metode, cum ar fi, gravarea inițialelor sau data nunții. Se pot grava și alte dăți sau evenimente importante din viața ta pentru a face experiența cât mai originală.

Bugetul este bine să fie stabilit de la bun început și să nu-l depășești. Verighetele au tarife diferite și o să găsești ceva pe placul tău, chiar dacă nu ai un buget mare.

Descoperă eleganța clasică a verighetelor de aur

Istoria verighetelor confecționate din aur și ce semnificau

Verighetele sunt folosite încă din timpurile antice, când oamenii nu aveau la fel de multe opțiuni pentru confecționarea lor și le realizau din diferite materiale. Iar, semnificația pe care o aveau era la fel ca în ziua de astăzi.

Verighetele erau folosite de multe culturi, ele au devenit un simbol important în momentul ceremoniei de cununare a unui cuplu și erau menite să unească sufletele acestora.

Acestea au fost confecționate din aur pentru prima dată în Egiptul antic pentru rezistența pe care aurul o are și fiindcă este prețios. În acest fel, se semnifică căsnicia care va dura pentru o perioadă lungă și cât de frumoasă și prețioasă este viața lângă persoana potrivită.

După ce verighete aur au fost folosite în Egipt au ajuns să fie populare și cumpărate de cupluri din toată lumea care au vrut un inel dintr-un material prețios și durabil care să le desemneze iubirea pe care o împărtășesc unul altuia în fiecare zi.

Personalizarea verighetelor există din Evul Mediu, unde dacă voiai ca verigheta ta să fie specială se orna cu simboluri din regiunea sau familia din care făceai parte sau adăuga-i inițiala sau emblema partenerului tău.

Verighetele de aur nu semnificau numai iubirea și fertilitatea, cum era în Grecia și Roma Antică, dar însemna și că persoanele au o stare financiară bună. Aceștia fiind considerați bogați prin achiziționarea verighetelor din aur.

Tipurile de verighete cele mai iubite de pe piață

Varietatea de verighete aur de pe piață este mare fiindcă fiecare om este diferit și la fel sunt și gusturile pe care le avem. Poate un cuplu vrea verighete de aur, iar un cuplu vrea verighete care să fie diferite.

Astfel, vei vedea câteva dintre modelele de verighete care sunt comune printre alegerile cuplurilor:

Modele de verighete aur care sunt cele mai comune

Piața de verighete este una extraordinar de vastă și plină de modele diverse pentru toate gusturile și preferințele pe care le ai. Unele dintre modele cele mai comune de verighete care le vei întâlni pe piața sunt:

  • Verighetele clasice – este cel mai minimalist model care există pe piață, realizat din aur roz, galben sau alb, fără vreun model și având o formă dreptunghiulară sau rotundă. Acestea nu au pietre prețioase, însă definesc eleganța.
  • Verighetele care sunt gravate – unele cupluri vor să aibă niște verighete unice și gravează o frază, inițiala partenerului sau o dată, în interiorul verighetei pentru a-i oferi autenticitate.
  • Verighetele care au diamante – acestea sunt unele dintre cele mai iubite de către femei prin simplul fapt că au diamante și oferă o frumusețe inedită inelului. Unele verighete au mai multe diamante care îmbracă inelul, iar altele au doar unul singur în centru.

Inele de acest fel sunt mult mai luxoase și strălucitoare, iar dintre toate modelele, acesta este cel mai popular de pe piață.

  • Verighetele care au detalii – unele modele de verighete sunt cu detalii filigranate sau împletite pentru a da un accent de rafinament care este estetic și complexitatea verighetei. Alegerea verighetelor cu detalii este una artistică și elegantă.
  • Verighetele moderne – dacă ești un fan al modernismului, acest model este pentru tine fiind cu texturi interesante, cu metale care se combină între ele, geometrice și alte aspecte pentru a le face mai complexe decât inelele clasice.
  • Verighetele confecționate din alte metale – titanul, platina sau argintul sunt folosite pentru realizarea verighetelor, nu doar aurul. Astfel, prețul, design-ul și durabilitatea lor sunt diferite de cele din aur.

Așadar, verighetele din aur sunt mai costisitoare la preț, mai ales dacă sunt mai complexe și reprezintă iubirea exprimată printr-un inel a cuplului respectiv.