Care sunt beneficiile acestui tratament inovator?

Hidrocolonoterapia: Care sunt beneficiile acestui tratament inovator?

Detoxifierea este un proces esențial pentru ca organismul uman să se mențină curat și sănătos. Deși, în majoritatea cazurilor această procedură se realizează pe cale naturală, puțin ajutor din exterior este binevenit pentru a elimina orice risc înainte să se dezvolte.

Colonul este zona cea mai predispusă spre a deveni gazdă pentru reziduuri dăunătoare, iar hidroterapia de colon este o metodă prin care toate acestea pot fi eliminate rapid, fără efecte adverse. Vezi oferta pentru serviciile de hidrocolonoterapie aici!

Ce este hidrocolonoterapia?

Curățarea colonului prin utilizarea apei calde și ozonului este denumită în termeni de specialitate hidrocolonoterapie. Această metodă a devenit tot mai populară în ultimii ani datorită multiplelor beneficii pentru sănătate, ajutând la eliminarea tuturor reziduurilor acumulate, a gazelor și a diferitelor tipuri de mucoase prezente la acest nivel. 

În ce cazuri se recomandă această metodă?

Hidrocolonoterapia este o soluție eficientă pentru a ajuta un colon suprasolicitat să funcționeze din nou la capacitate maximă. Atunci când detoxifierea naturală nu se mai realizează în mod corespunzător, reziduurile se acumulează tot mai mult, conducând la un blocaj. Eficiența scăzută a colonului determină o încetinire a tuturor funcțiilor din organism, putând culmina cu boli cronice. Dacă te simți în permanență obosit, întâmpini frecvent probleme digestive, dureri de cap, stări de apatie, insomnie, capacitate de concentrare redusă sau stări de iritabilitate, este recomandat să iei în considerare efectuarea unei astfel de proceduri.

Hidroterapia de colon poate fi efectuată și ca măsură de prevenție pentru a evita eventuale complicații. După propria preferință, o poți efectua periodic, pentru că este o metodă non-invazivă care generează doar efecte pozitive. Durează doar 30 de minute să resetezi complet organismul cu ajutorul unui aparat de hidrocolonoterapie și să îi oferi astfel o mână de ajutor pentru a combate toate problemele care ar putea apărea odată cu neglijarea acestei nevoi.

Beneficiile hidrocolonoterapiei sunt numeroase, iar pe plan intern, elimini cauza principală care conducea la dureri abdominale, balonare, constipație și alte probleme digestive, resetând astfel întregul organism. Determini o mai bună și rapidă absorbție a nutrienților ceea ce îți va oferi o doză substanțială de energie zilnic. Eliminarea toxinelor, îmbunătățirea circulației sanguine, stabilizarea greutății corporale sunt doar câteva dintre efectele pe care le vei observa imediat după procedură. La exterior vei putea observa imediat un abdomen mai plat și o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii de pe întregul corp.

Se poate combina hidrocolonoterapia cu alte variante de tratament?

Hidroterapia de colon este o metodă eficientă de eliminare a depozitelor existente la acest nivel, rezultatele fiind imediate. Cu toate acestea, în cazul unor afecțiuni grave identificate, aceasta ar putea să nu fie suficientă pentru a restabili echilibrul colonului. Se impune așadar apelarea la alte tipuri de terapii complementare cu ajutorul cărora toate problemele de sănătate să fie remediate și astfel efectele acestei proceduri să atingă potențialul pentru tine și starea ta.

Fă-ți programarea la Quantica 720°!

Dacă vrei să profiți din plin de beneficiile pe care această soluție medicală alternativă le poate avea asupra corpului tău, poți programa oricând o vizită în cadrul clinicii Quantica 720°. Îți poți rezerva o primă ședință direct de pe site prin completarea unui formular, urmând a fi contactat în scurt timp pentru a-ți fi comunicate toate detaliile necesare, de la data și ora programării, la recomandări de care să ții cont pentru a te pregăti conform de acest tratament. Prețul pentru o sesiune este de doar 170 de lei, plus TVA.

Asigură-te că ai un organism curat, sănătos și perfect funcțional cu ajutorul hidroterapiei de colon!