RCA ieftin pentru șoferii cu buget redus

Soluții de RCA ieftin pentru șoferii cu buget redus

Indiferent de mașina pe care o conduci și atașamentul tău față de aceasta, atunci când vine vorba despre asigurarea mașinii, este absolut necesar să alegi cea mai bună soluție de RCA ieftin. Asigurarea auto este obligatorie pentru fiecare șofer, de aceea trebuie aleasă cu multă responsabilitate, iar verificarea ei trebuie să fie făcută periodic.

Procedura de faliment a Euroins a atras atenția tot mai multor șoferi din țara noastră, la fel ca falimentele răsunătoare din ultima perioadă. Este de mirare sau nu, toate aceste companii (RCA-City, Carpatica, Astra, Euroins) veneau în întâmpinarea posesorilor de autovehicule cu cele mai ieftine oferte de RCA. Totodată, tot ele erau cele care aveau un număr impresionant de clienți și care păreau că vor rezista pentru o perioadă lungă pe piață.

Cum alegi RCA ieftin în mod inteligent

Atunci când ești în căutarea unei polițe de asigurare trebuie să ții cont de mai multe aspecte. Asigurarea mașinii tale nu este doar un document care-ți permite să circuli, ci și un mod prin care-ți protejezi bunul în fața pericolelor care apar la orice pas în trafic.

Iată câteva sfaturi simple pe care să le aplici data viitoare în închei o asigurare auto:

  • Compară ofertele mai multor asiguratori

Poți beneficia de o mulțime de oferte de RCA ieftin dacă studiezi cu atenție oferta mai multor companii de asigurări auto. Dacă aceste companii nu au un calculator pe care să-l poți folosi pe site-ul lor oficial, atunci poți lua legătura cu un reprezentant. Culege cât mai multe astfel de oferte și alege varianta care este potrivită bugetului tău!

  • Plătește asigurarea anual

Dacă bugetul îți permite acest lucru, alege să plătești polița RCA ieftin anual. Astfel, te vei bucura de o reducere semnificativă și vei avea de câștigat pe termen lung. În plus, nici nu vei mai fi nevoit să verifici documentul în perioada imediat următoare și poți circula fără griji până anul viitor. Dacă nu folosești o aplicație care să-ți amintească data de expirare a asigurării, asigură-te că alegi o companie care trimite mesaje clienților care se apropie de finalul perioadei de asigurare.

  • Studiază cu atenție dreptul la reduceri

Toate companiile care încheie asigurări auto urmăresc mai multe criterii atunci când stabilesc prețul. Vârsta, istoricul accidentelor rutiere, tipul de mașină și motorizarea acestora sunt criterii importante în stabilirea prețului. Dacă ai un istoric curat și o mașină cu un motor nu foarte puternic, atunci vei avea un preț mai mic pentru polița RCA.

ASF a majorat prețurile pentru polițele RCA

La începutul lunii Martie a anului 2023, ASF a publicat noile tarife pentru asigurările auto. Polițele au fost majorate substanțial, iar șoferii cu vârstă de sub 30 de ani sunt cei mai afectați de aceste majorări. Cu toate acestea, dacă mașina ta nu are o capacitate cilindrică foarte mare și nu ai un istoric cu multe accidente rutiere, este foarte posibil să găsești oferte foarte bune de RCA ieftin.