Opțiuni sigure pentru transportul mașinilor din străinătate – top 5 motive pentru a apela la o platformă auto

Transportul autoturismelor din străinătate reprezintă un proces care vine la pachet cu diverse riscuri. Dar, din fericire, acum există opțiuni foarte bune la care poți apela atunci când ai de adus mașini din țări precum Italia, Franța sau Spania. Transportul auto pe platformă este o soluție rapidă și sigură ce oferă numeroase avantaje celor care apelează la astfel de servicii. 

Ori de câte ori ai de transportat o mașină sau mai multe, o sugestie este expedierea vehiculelor printr-o companie de transport auto de încredere, precum Tabita Tour. Poți apela oricând la serviciul de transport autoturisme pe platformă, care vine la pachet cu o mulțime de avantaje pentru beneficiari. Îți poți alege, astfel, unul dintre punctele principale de preluare a autovehiculului puse la dispoziție sau poți solicita unul care este convenabil pentru tine. 

Iată care sunt principalele beneficii dacă apelezi la transportul autoturismelor pe platformă

Încărcare rapidă – încărcarea unui vehicul pe un camion cu platformă este adesea un proces simplu, care implică urcarea autoturismului pe o rampă până la platformă și legarea acestuia. Astfel, mașina va ajunge la destinația aleasă în cel mai scurt timp și în deplină siguranță. De asemenea, avantajul este că poți transporta mai multe mașini deodată, beneficiind de eficiență maximă. 

Vehiculul este securizat – mașina va fi legată de platformă, ceea ce înseamnă că nu se va mișca până când nu va fi eliberată și scoasă de pe aceasta. Transportul cu platforma oferă mai multă siguranță și o probabilitate mult mai mică de deteriorare a autovehiculului în timpul deplasării. Mașina va fi fixată cu atenție pe platformă în scopul transportării în locația specificată. 

Comoditate și rapiditate – este mult mai convenabil să apelezi la o companie de transport auto cu experiență, care să te scutească de ore întregi de condus. Poți selecta punctul de preluare al mașinii, astfel încât să fie o locație accesibilă și pentru tine. 

Costuri reduse – deși poate părea costisitor să apelezi la o companie de transport auto, de fapt vei economisi sume considerabile de bani pe care le-ai cheltui cu cazarea, combustibilul sau taxele de drum. 

Încredere și pricepere – marile companii de transport auto aleg doar angajați cu o experiență vastă în acest sector de activitate. Șoferii sunt profesioniști, trec prin multe verificări și își cunosc foarte bine meseria. În acest fel, vei avea siguranță că mașina ta va ajunge la destinație la timp și în siguranță. 

Serviciul de transport auto pe platformă îți permite să aduci vehiculul din străinătate în țară și invers, fără să-ți faci griji cu privire la posibilitatea unor incidente nedorite. Mașinile sunt ținute în poziții stabile și sigure pe toată durata călătoriei. Atunci când alegi să apelezi la astfel de servicii de transport auto, contactează o companie de încredere, specializată în acest domeniu, care îți oferă profesionalism, calitate și prețuri accesibile. Contactează operatorul dorit și solicită o ofertă personalizată sau cere detalii despre acest serviciu. 

Sursă foto: pexels.com