MP Kids Academy – O lume de descoperit: Educație, Frumusețe și Artă pentru copiii tăi!

Când vine vorba de dezvoltarea copiilor, MP Kids Academy este o alegere excelentă. Cu o gamă largă de programe de educație, frumusețe și artă, academie oferă copiilor o experiență unică și benefică.

Cursurile de actorie oferă copiilor ocazia de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare, de a-și dezvolta imaginația și creativitatea și de a-și crește încrederea în sine. Cu exerciții de mișcare scenică, jocuri de coordonare și exerciții de dicție și respirație, aceste cursuri îi ajută pe copii să-și depășească condiția și să devină mai buni comunicatori și actori.

Programul de modelling de la MP Kids Academy îi ajută pe copii să înțeleagă ce înseamnă eleganța și frumusețea și cum acestea pot fi integrate în carierele lor viitoare. Cu traineri din diferite domenii, cum ar fi fashion, beauty, comunicare și comportament, copiii pot învăța cum să se adapteze la schimbare și să aibă o atitudine pozitivă în fața provocărilor.

Cursul de design vestimentar este, de asemenea, o alegere excelentă pentru copiii pasionați de modă și îmbrăcăminte. Acești copii vor învăța despre istoria modei, universul designului de modă și tendințele contemporane. Vor fi instruiți în ceea ce privește opțiunile de limbaj plastic, desenul, cromatica, croitoria, compoziția coloristică și textuală, tesaturi și materiale. La finalul cursului, acești copii vor avea ocazia să creeze propriile lor piese vestimentare într-un atelier.

Cursul de dicție și public speaking este o alegere excelentă pentru copiii care doresc să își îmbunătățească abilitățile de vorbire în public. Acești copii vor învăța cum să-și îmbunătățească tonalitatea vocii, ritmul și comunicarea și cum să-și gestioneze emoțiile în fața publicului.

MP Kids Academy oferă o experiență unică și benefică pentru copiii care doresc să învețe și să se dezvolte într-un mod holistic. Academia pune accent pe pregătirea și dezvoltarea copiilor din toate punctele de vedere și oferă un mediu sigur și prietenos în care copiii să se simtă confortabil și să-și dezvolte abilitățile.

Contact

Website: mpkidsgroup.ro
Telefon: +40724865708