Infestarea cu șoareci este o problemă comună în multe gospodării

Infestarea cu șoareci este o problemă comună în multe gospodării. Prezența șoarecilor poate cauza o varietate de probleme, de la roaderea mobilei și a firelor până la lăsarea de excremente și răspândirea de boli. Pentru a scăpa de acești oaspeți nepoftiți și pentru a-i împiedica să se întoarcă, este important să apelați la o companie profesionistă de deratizare. Companiile specializate în dezinfecție, dezinsecție și deratizare, de combatere a dăunătorilor pot oferi o soluție completă pentru orice infestare cu șoareci. Nu numai că folosesc tehnici eficiente pentru a elimina șoarecii din proprietăți, dar oferă și servicii pentru a preveni revenirea lor.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferă aceste companii și de ce sunt cea mai sigură și mai de încredere opțiune pentru eliminarea infestărilor de șoareci.

Ce este infestarea cu șoareci?

Infestarea apare atunci când dăunători precum șoarecii sunt găsiți într-o casă sau într-o afacere. Este important de reținut că, doar pentru că șoarecii sunt găsiți într-o anumită zonă, nu înseamnă neapărat că există o infestare. Șoarecii se găsesc în multe zone diferite, dar numai în anumite cantități. Atunci când există mai mulți șoareci decât ar apărea în mod natural în zona respectivă, oamenii încep să observe și să devină îngrijorați.

Există doua tipuri diferite de infestări care sunt întâlnite în mod obișnuit. Acestea includ infestarea cu rozătoare și infestarea cu insecte. Când oamenii se gândesc la o infestare, se gândesc de obicei la insecte. Rozătoarele sunt la fel de vizibile în comparație cu insectele, si pot cauza chiar mai multe probleme.

Pericolele infestării cu șoareci

Șoarecii sunt cunoscuți ca fiind purtători ai unor boli, cum ar fi salmonella, tifosul și hantavirusul. Mai mult decât atât, șoarecii pot provoca daune majore casei și proprietății dumneavoastră, deoarece se știe că pot roade aproape orice – chiar și lucruri atât de rezistente precum betonul. Dacă vedeți șoareci, puteți fi siguri că aceștia sunt în căutarea de hrană și adăpost.

Cum să identificați o infestare cu șoareci?

Pentru a determina dacă aveți o infestare, este important să cunoașteți semnele și simptomele unei infestări de șoareci. Trebuie să știți ce să căutați, precum și zgomotele pe care le fac șoarecii, astfel încât să puteți identifica corect o infestare. Șoarecii sunt animale nocturne, așa că este probabil să îi vedeți în timpul zilei dacă există o infestare.

Primul semn al unei infestări cu șoareci sunt excrementele. Acestea sunt ușor de reperat, deoarece sunt de mărimea unui bob de orez. Dacă vedeți excremente în casa dumneavoastră, dar nu aveți nicio idee de unde provin, acestea ar putea fi de la șoareci. Este important de reținut că excrementele de șoareci au un miros extrem de înțepător, așa că, dacă simțiți un miros urât într-o anumită zonă a casei dumneavoastră, s-ar putea să fie vorba de excremente. De asemenea, vă puteți da seama dacă există o infestare dacă vedeți șoareci sau cuiburile lor sau este posibil să auziți scârțâituri în casa dvs., deoarece șoarecii fac zgomote.

Servicii oferite de companiile autorizate de deratizare și combatere a dăunătorilor

Companiile de deratizare pot oferi o serie de servicii pentru a elimina infestările de șoareci. Printre acestea se numără utilizarea otrăvurilor, prinderea și utilizarea raticidelor.

Otrăvirea este o metodă folosită de zeci de ani, dar are multe probleme. În primul rând, șoarecii mor în zonele interne ale casei, așa că nu știi niciodată când trebuie să cureți mizeria. În plus, se știe că dăunătorii pot fi imuni la otravă, așa că ar putea sa nu fie o soluție pe termen lung. Metodele DIY (Do It Yourself) pot avea si anumite dezavantaje.

Capturarea este o soluție mai umană, deoarece șoarecii sunt capabili să părăsească casa și să moară afară. Pesticidele sunt eficiente, dar pot fi periculoase dacă nu știți ce faceți. Este important să angajați o companie care știe cum să folosească raticidele în mod corespunzător pentru a evita să vă faceți rău dumneavoastră și familiei dumneavoastră. Unele companii de combatere a dăunătorilor folosesc o combinație a celor trei metode de mai sus, în timp ce altele folosesc o abordare diferită.

Compania DDD poate folosi mai multe metode pentru deratizarea soarecilor, inclusiv:

  1. Tratamente cu otravă: Utilizarea unor otravuri speciale pentru a ucide soarecii poate fi o metodă eficientă de deratizare. Acestea pot fi aplicate prin intermediul unor cutii de tratament denumite statii de intoxicare.
  2. Capcane mecanice: Capcanele mecanice, cum ar fi capcanele cu adeziv sau capcanele mecanice de captare, pot fi utilizate pentru a prinde soarecii vii și pentru a-i elimina din zona infestată.

Cauți ofirmă DDD autorizată? Alege Compania DDD®.

Dispecerat comenzi: 021/9662 sau 0763.662.662

E-mail: office@companiaddd.ro