Vrei să scapi rapid de părul de pe corp cu ajutorul unui epilator electric? Iată ce trebuie să știi despre acesta!

Vrei să scapi rapid de părul de pe corp cu ajutorul unui epilator electric? Iată ce trebuie să știi despre acesta!

Epilarea face parte din rutina de îngrijire a oricărei femei. De aceea, este important ca acest pas să nu-ți provoace prea multe neplăceri. Epilatorul electric este una dintre metodele de epilare care oferă un rezultat mai îndelungat, deoarece smulge firele de păr de la rădăcină. Însă, înainte de a-l achiziționa trebuie să te informezi cu privire la toate aspectele pozitive și negative în legătură cu acesta. 

Iată care sunt avantajele folosirii unui epilator electric:

  1. Rezultatul se menține timp îndelungat

Epilatorul electric smulge firele de păr de la rădăcină. În acest fel, te poți bucura de o piele fină pentru aproximativ 2-3 săptămâni. Acest lucru este posibil și prin eliminarea părului cu ceară, însă epilatorul clasic spre deosebire de ceară este mai ușor de folosit și este mai puțin dureros.

  1. Epilat rapid chiar la tine acasă

Epilatorul este un dispozitiv electric cu pensete ce se rotesc rapid și smulg firele de păr. Este una dintre cele mai eficiente și rapide metode de eliminare a părului nedorit. Poți face acest lucru singură, în propria intimitate. Există chiar și epilatoare ce pot fi utilizate în mediu umed, în cazul în care dorești să te epilezi la duș. Multe femei preferă această variantă, deoarece este mai puțin dureroasă.

  1. O investiție pe termen lung

Achiziționarea unui astfel de aparat este cu siguranță o investiție foarte bună pe termen lung. Astfel, nu este nevoie să mergi la salon de fiecare dată când ai un eveniment special sau pleci în vacanță. Mai mult decât atât, un epilator de la altex.ro te va scăpa de grijă și poate fi luat cu tine în bagaj pentru mici ajustări. În plus, există epilatoare și de mici dimensiuni pentru părul facial sau zonele mai greu accesibile.

  1. Îndepărtează și firele mici de păr

Nu este nevoie să mai aștepți între epilări. Oricând observi că au început să crească fire de păr le poți elimina cu un epilator electric. Acesta prinde și cele mai mici fire pe care ceara nu reușește să le smulgă.

Iată ce trebuie să mai cunoști despre epilatorul electric:

  • Pentru a reduce disconfortul, în cazul în care există, este recomandat să faci o baie sau un duș cald, pentru a deschide porii. Multe femei preferă să utilizeze epilatorul sub jetul de apă, deoarece acest lucru face epilarea mai puțin dureroasă. Este important să verifici în specificațiile produsului dacă aparatul se poate utiliza și în mediu umed.
  • Este indicat să te epilezi seara sau cu o zi înainte de momentul când ai nevoie să scapi de părul de pe corp. După epilare poți aplica o cremă calmantă pentru a reduce iritația.
  • Pentru a evita creșterea firelor de păr sub piele, exfoliază-te cu câteva zile înainte de epilare.

Așadar, epilatorul electric este un dispozitiv avantajos pentru eliminarea părului nedorit. Cu siguranță, odată ce îl vei folosi mai des te vei obișnui cu acesta. Astfel, procesul de epilare va deveni unul nedureros și rapid.

Sursa foto: freepik.com