Top 4 idei de cadouri pe care să le faci copilului tău de majorat

Top 4 idei de cadouri pe care să le faci copilului tău de majorat

Dacă anul acesta copilul tău va face 18 ani, știi deja că este un moment special care trebuie sărbătorit în mod corespunzător. De la evenimentul în sine, unde se va ține petrecerea, până la alegerea cadoului, totul trebuie pus la punct cu ceva timp înainte. Și dacă ai intrat în pană de idei cu cadourile, ai ajuns unde trebuie. Dacă știi că al tău copil nu își dorește ceva anume, atunci citește ideile din acest articol și vezi ce s-ar potrivi pentru preferințele lui.

Iată top 4 idei e cadouri pe care le poți face de majorat

  1. Gadgeturi

Trăim în era tehnologiei, deci un gadget sau chiar mai multe, pot fi un cadou extrem de potrivit și de ce nu, folositor în multe ocazii. Poți opta pentru multe aparate electrice, de la telefon, la laptop, până la aparat foto. De exemplu, dacă știi că al tău copil va pleca anul acesta la facultate, alegerea potrivită poate fi un laptop. Va merge cu el la cursuri, își va face temele și va putea învăța ușor. O recomandare în acest sens este un laptop Macbook de la Apple. Acesta este un laptop în care vei investi, dar care merită pe deplin, fiind extrem de performant. Poți găsi variante de astfel de laptopuri pe Altex.ro. 

  1. Mașină

Copilul tău va vrea să fie șofer după ce împlinește 18 ani? Dacă răspunsul este da, atunci o mașină este cadoul ideal. Poate că la început este recomandat să optezi pentru o mașină la mâna a doua, fiind mult mai convenabile la preț. Pe întregul internet se găsesc multe variante de mașini, dar ai grijă ce alegi. Fă un research serios înainte să faci orice achiziție, pentru a preveni probleme ulterioare. De asemenea, indiferent de ce mașină va fi, cadoul cu siguranță va fi apreciat cu adevărat!

  1. O vacanță 

Da, ai citit bine. O vacanță poate fi exact ceea ce sărbătoritul are nevoie. Destinația este important să o alegi împreună cu acesta, pentru a se simți implicat și a îi arăta că părerea lui contează și face o diferență. Există numeroase locuri, atât în România, cât și în afara țării pentru o vacanță pe cinste. Caută din timp și vezi unde vă puteți distra cu toții!

  1. O sesiune de shopping

Hainele sunt extrem de importante pentru generația de astăzi, așadar, o sesiune de shopping poate fi o activitate utilă. De asemenea, poți stabili un buget mai mare decât cel pe care îl are de obicei copilul tău, fiind vorba de o zi importantă de naștere. Poți merge cu el la mall, asta dacă își dorește să îți oferi părerea, dacă nu, lasă-l să meargă singur. Cu siguranță se va descurca și va fi încântat de achiziții!

Așadar, nu mai sta pe gânduri și alege un cadou inspirat de majorat! Alegând variante precum cele menționate mai sus, sărbătoritul cu siguranță nu va fi dezamăgit. 

Sursă foto: Unsplash.com