Descopera beneficiile implanturilor dentare

La Cabinetul Stomatologic Cris Smile, din sectorul 5, oferim servicii de specialitate în domeniul implanturilor dentare. Echipa noastră de medici dentiști sunt experienți și calificați pentru a vă oferi cele mai bune opțiuni de tratament pentru a restabili sănătatea și aspectul natural al zâmbetului dumneavoastră.

Un alt beneficiu al implanturilor dentare este că acestea pot preveni pierderea osoasă din maxilar. Atunci când un dinte este pierdut, osul din jurul acestuia începe să se resorbe, cauzând o pierdere de volum și schimbarea formei feței. Implanturile dentare oferă suport și stabilitate osului, prevenind pierderea acestuia.

În plus, implanturile dentare pot preveni boala parodontală. Boala parodontală apare atunci când dinții lipsesc sau sunt slabi, ceea ce permite bacteriilor să se acumuleze la baza dinților. Implanturile dentare oferă sprijin adecvat și mai puțin spațiu pentru acumularea bacteriilor, prevenind îmbolnăvirea gingiei.

Implanturile dentare necesită îngrijire și întreținere regulată pentru a se asigura că funcționează la capacitate maximă și pentru a preveni problemele. Îngrijirea implanturilor dentare include igiena orală zilnică, cum ar fi periajul și utilizarea aței dentare, precum și controale dentare regulate.

Este important să discutați cu medicul dentist pentru a afla dacă implanturile dentare sunt opțiunea potrivită pentru nevoile dumneavoastră și pentru a obține informații despre costul și durata procedurii. Prin alegerea unui dentist calificat și prin îngrijirea adecvată, implanturile dentare pot fi o soluție durabilă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă.

Cu toate acestea, este important să vă asigurați că dentistul este certificat și are experiență în realizarea implanturilor dentare.

După ce se inserează un implant dentar, este important să aveți grijă de implant și de țesuturile din jur. Acest lucru va ajuta la prevenirea bolilor gingivale și va promova vindecarea. Îngrijirea și întreținerea implantului dentar se face prin bune practici de igienă orală, inclusiv:

  • Folosirea zilnică a aței dentare: Folosirea aței dentare o dată pe zi este esențială pentru o bună igienă orală. Puteți folosi ața dentară chiar dacă aveți implanturi dentare.
  • Utilizarea apei de gură: Folosirea apei de gură după ce vă spălați pe dinți poate ajuta la eliminarea bacteriilor și a particulelor de alimente din gură. De asemenea, poate ajuta la prevenirea bolilor gingivale.
  • Controale dentare regulate: Este important să vă vizitați dentistul cel puțin o dată la șase luni pentru un control și o curățare. La programările regulate, medicul dentist vă va examina implanturile pentru a vedea dacă există semne de infecție sau alte probleme.

Implanturile dentare sunt o soluție eficientă și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă și refacerea zâmbetului dumneavoastră. Cu toate acestea, este important să alegeți un dentist calificat și să aveți o bună îngrijire și întreținere a implanturilor dentare.

Vrei sa iti recastigi zambetul perfect? In cabinet stomatologic sector 5 –  Cris Smile Studio, te asteptam sa descoperi avantajele procedurii de inserare a unui implant dentar. Este o metoda moderna, eficienta si sigura de a-ti reface dantura. Beneficiezi de tehnologie de ultima generatie si de o echipa de medici stomatologi cu experienta si profesionalism. Nu mai amana sa iti recastigi zambetul perfect, programeaza-te acum la Cris Smile Studio!

🌐www.cris-smile.ro

📧mailto:office@cris-smile.ro

☎️021.9177

📞0723.918.404

🏢Str. Malcoci, nr.2, Bl. 36, sc.B, parter, Ap.59, Sector 5, Bucuresti

https://www.facebook.com/cris.smile.studio/

linkedin.com/in/dr-cristina-munteanu-b8763a174

https://www.linkedin.com/company/cris-smile-studio/

https://www.instagram.com/cris.smile.studio/

https://www.youtube.com/@drcristinamunteanu5630

https://cris-smile.ro/blog/