All In Packaging oferă produse și servicii de ambalare de cea mai înaltă calitate pentru produsele dumneavoastră

Cu o gamă largă de produse și servicii, All In Packaging vă poate ajuta să găsiți cele mai optime ambalaje pentru produsele dumneavoastră.


Avem peste o mie de oferte de produse de ambalare, inclusiv flacoane cu capac sau pulverizator, dozatoare, tuburi, cutii din carton și alte ambalaje. Puteți alege unul sau combina mai multe tipuri de ambalaje pentru a se potrivi perfect cu produsul dumneavoastră. De asemenea, puteți cere proiectarea unui ambalaj special pentru produsul dumneavoastră.


Serviciile noastre nu se opresc doar la selectarea și proiectarea ambalajelor. Noi oferim și etichetare personalizată pentru toate produsele dumneavoastră. Putem imprima etichete pe orice material sau forma care se potrivește cel mai bine cu produsul dvs., astfel încât să se potrivească perfect cu imaginea companiei dvs.. De asemenea, putem umple toate recipientele selectate cu materialele necesare și livra direct la adresa indicatã.


Cu All In Packaging puteți obţine exact ceea ce v-ar trebui pentru a face ca produsele dvs sã fie prezentate corespunzãtor clientilor si consumatorilor finali. Cu o gamã completã de servicii disponibile la preţuri competitive, puteti fi sigur cã veţ obţine cel mai bun raport calitate/preţ posibil pentru produsele şi servicile All In Packaging.

Ambalajele din plastic sunt o parte esentiala a industriei alimentare si de consum. Acestea reprezinta o metoda eficienta de a proteja produsele, de a le face mai usor de transportat si de stocat, si ofera informatii utile consumatorilor. Plasticul este un material versatil care poate fi folosit pentru a crea o gama variata de ambalaje, cum ar fi cutii, pungi, recipiente si sticle.


Ambalajele din plastic sunt benefice in mai multe feluri. In primul rand, acestea pot proteja produsele alimentare impotriva deteriorarii cauzate de lumina soarelui sau umezeala excesiva. De asemenea, acestea pot preveni contactul direct cu aerul sau alti factori care pot provoca mucegai sau modificarea gustului produsului. In plus, ambalajele din plastic sunt rezistente la socuri mecanice si pot preveni deteriorarea produselor delicate in timpul transportarii sau manipularii.


De asemenea, ambalajele din plastic pot contribui la reducerea costurilor aferente productiei si distributiei produselor alimentare prin reducerea greutatii si volumului total necesar pentru livrare. Acest lucru poate reduce cantitatea de combustibil necesara pentru transportarea produselor si poate reduce numarul vehiculelor necesare pentru livrare.


In cele din urma, ambalajele din plastic permit companiilor sa-si prezinte produsele intr-o maniera atractiva prin imprimarea informatiilor necesare pe suprafata lor exterioara. Aceste informatii includ etichete nutritionale detaliate care permit consumatorilor sa faca alegerile sanatoase in ceea ce priveste alimentele pe care le consuma.