Tipuri de arme de Airsoft – cum să le întreții pentru a-ți îmbunătăți jocul?

Armele de airsoft există de zeci de ani și au devenit extrem de populare în ultimul deceniu. Deși mulți oameni se bucură de jocurile de airsoft, nu toată lumea știe cum să aleagă corect armele. Există mai multe tipuri diferite de pistoale de airsoft, fiecare cu propriile argumente pro și contra.

Fie că ești începător sau veteran, este întotdeauna important să ai armele potrivite pentru jocul tău de airsoft.

Arme pentru jocurile de airsoft – crește-ți performanța fiecărei partide

Când vine vorba de airsoft, arma potrivită poate face diferența în ceea ce privește performanța ta. Majoritatea armelor airsoft arată exact ca omoloagele lor din lumea reală. Un pistol Airsoft Berreta arată ca un Berreta adevărat, o pușcă shotgun arată ca întocmai ca un shotgun adevărat. Acest lucru se adaugă și el la distracția airsoft. Spre deosebire de alte jocuri asemănătoare, precum paintball, airsoft este cât mai realist.

Există mai multe tipuri de arme ce pot fi găsite în magazinele de airsoft. Pot fi alese pistoale manuale, cu gaz, CO2 sau electrice, puști cu lunetă de tip snipere manuale, gaz, CO2 sau electrice, shotgun manual sau electric, mitraliere electrice sau lansatoare de grenade.

Pistoalele sunt ideale atât pentru începători, cât și pentru cei mai experimentați. Sunt fiabile, și deși nu sunt la fel de puternice ca și alte tipuri de arme, sunt ușor de manevrat și au o rată de precizie destul de mare. Sniperele sunt printre cele mai vechi tipuri de arme utilizate în airsoft, însă, datorită preciziei oferite de lunetă, rămân printre cele mai folosite de pasionații de airsoft.

Pistoalele de tip mitralieră au rata de foc foarte ridicată, sunt perfecte pentru situații ce necesită țintă de aproape și sunt foarte ușor de manevrat datorită dimensiunilor reduse. Mitralierele sunt, de asemenea, eficiente, fiind ușor de transportat, lucru util atunci când îți urmărești adversarii.

În ceea ce privește muniția folosită pentru fiecare tip de armă, se pot utiliza fie bile airsoft, fie capsule cu CO2 sau gaz comprimat. Ținând cont de tipul de armă ales pentru partida de airsoft, asigură-te că alegi muniția potrivită, pentru un randament crescut.

Sfaturi de bază pentru a-ți îmbunătăți jocul

Pentru a obține cele mai bune rezultate în timp ce iei parte la o partidă de airsoft, trebuie să știi ce tip de armă folosești. Odată aleasă arma potrivită stilului tău de joc, trebuie, de asemenea, să ții cont de câteva sfaturi de bază privind armele de airsoft pentru a te ajuta să îți îmbunătățești jocul.

Asigură-te că arma ta este curată înainte de a trage. Murdăria și resturile de muniție pot provoca blocaje și îți pot deteriora arma. Pentru a te asigura că arma ta este curată, pulverizează pe țeavă soluții de curățare și întreținere, șterge excesul de murdărie și apoi usucă țeava cu un prosop. Dacă observi că pistolul tău prezintă neregularități, verifică dacă a fost deteriorat în timpul transportului sau jocului.

Atunci când joci, ține întotdeauna degetul pe trăgaci. Astfel vei putea în orice moment să îți țintești adversarii. Evită însă să tragi de la o distanță mai mică de 10m, pentru a nu-ți răni adversarii.

Folosește toate instrumentele pe care le ai la dispoziție. Dacă ai o grenadă și un lansator de grenade airsoft, nu trebuie să îți fie teamă să le folosești. Același lucru este valabil și în cazul în care dispui de amortizoare, colimatoare, lanterne, țevi de precizie sau orice alt instrument pe care îl ai asupra ta.

Deoarece airsoft este în esență un sport tactic militar, va trebui să înveți diferite reguli tactice, pentru a crea strategii în luptă, strategii care îți vor aduce victoria ție și echipei tale.

Acum că ai descoperit principalele tipuri de arme pentru airsoft, cu siguranță ești nerăbdător să începi un nou joc. Vizitează magazinul online airsoft Bucuresti NRG și caută-ți arma preferată. Nu uita să îți achiziționezi muniția și accesorii pentru protecție. Doar în acest fel vei putea experimenta un joc de airsoft cât mai realist.