Studioul Prime isi prezinta oferta de angajare – vezi despre ce este vorba

In momentul actual situatia locurilor de munca din Romania nu este prea buna. Cei mai multi tineri prefera sa plece din tara pentru a castiga mai mult si pentru a avea un trai mai bun. Daca o buna parte pleaca de indata ce termina scoala, cealalta parte ramasa se orienteaza catre colaborarile flexibile ce au aparut in ultima vreme. In cadrul acestora se castiga bine, mai ales daca exista implicare si dorinta de promovare.

Desi videochatul inca este o problema pentru multi in ziua de astazi, iata ca cei care doresc sa aiba venituri mari nu tin cont de aceste pareri si continua sa creasca din toate punctele de vedere. Studioul Prime vine cu oferta de angajare de neratat, dupa cum urmeaza.

Bonusuri de incurajare pentru o experienta infloritoare

Inca din primele zile modele noi au parte de o surpriza din partea studioului. Acestea au parte de un bonus in bani pentru a incepe cu dreptul aceasta colaborare. In plus de asta, daca recomanda o prietena, iar aceasta ajunge sa faca parte din echipa Prime Studios, primeste o recompensa in bani si pentru asta. Toate aceste pentru ca ele sa fie multumite in acest nou parcurs.

La Prime Studios avantajele nu se opresc aici. Viitoarele modele care doresc sa activeze in acest domeniu, dar care insa nu au experienta nu trebuie sa se impacienteze. In cadrul studioului se vor organiza traininguri in care vor invata cum sa interactioneze cu membrii, cat si traininguri in care pot deprinde cunostinte de limba engleza. Comunicarea cu membrii se face exclusiv intr-o limba straina, de aceea este important pentru ele sa stie sa comunice eficient.

De mentionat ca modelul cu cele mai multe ore petrecute in online este recompensat cu un city-break intr-o destinatie exotica in fiecare luna. Ceea ce inseamna ca eforturile sunt recompensate pe masura, iar ele nu se simt in niciun fel neindreptatite. Programul flexibil este si el o componenta importanta, deoarece modelele pot lucra in intervalul de timp preferat de ele, dimineata, dupa-amiaza sau seara.

Prime Studios asigura discretie si seriozitate

Deoarece confidentialitatea este punctul forte al oricarei agentii de videochat, Prime Studios se asigura ca datele si identitatea modelelor este tratata cu discretie. Asadar pentru cele interesate de o cariera in videochat, acest lucru nu trebuie sa reprezinte o problema. Modele vor putea purta dialoguri lungi cu membrii asa cum isi doresc, ele fiind cele care vor conduce discutia. Interactiunea dintre ei doi se va produce doar online, acesta fiind un lucru ce trebuie mentionat.

In pagina oficiala prime-studios.ro sunt disponibil mai multe informatii si detalii exacte despre aceasta colaborare. Doritoarele vor putea sa se programeze la un interviu, pentru a discuta mai pe larg cu un membru al echipei Prime Studios. Oportunitatea de angajare este una de neratat pentru ca veniturile si avantajele acestui job sunt rar intalnite.

Domeniul videochatului este unul tabu pentru unii, dar avantajos pentru cei ce doresc realizare pe toate planurile.

 Date de contact:

0725 165 944

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)