Poate fi aparatul de aer conditionat o piesa de mobilier

Poate fi aparatul de aer conditionat o piesa de mobilier?

Dupa cum probabil stiti deja, sunt multi factori pe care trebuie sa ii luati in considerare atunci cand alegeti un aparat de aer conditionat: clasa energetica, puterea de incalzire si racire, tehnologia si – nu in ultimul rand – impactul acesteia asupra esteticii incaperilor.

De altfel, aparatul de aer conditionat a devenit din toate punctele de vedere o piesa de mobilier care trebuie sa se integreze perfect in spatiul de locuit. Prin urmare, este important sa alegeti un sistem de aer conditionat tinand cont de designul dumneavoastra interor, pentru a face din acesta un element care sa imbogateasca locuinta, fara a se bate elementele cap in cap sau a da un efect vizual neplacut.

Pe piata se gasesc aparate de aer conditionat cu un design surprinzator, concepute tocmai pentru a respecta diferitele nevoi de stil si spatiu: unul dintre aceste modele este aparatul de aer conditionat Hitachi.

Aparatul de aer conditionat Hitachi: Mai mult decat o simpla piesa de mobilier

Tradus din limba japoneza, “Hitachi” se refera la rasarit, la vara si la razele soarelui. “Hi” vine de la soare, iar “tachi” de la rasarit, deci puse la un loc formeaza “Rasaritul soarelui” – momentul in care caldura loveste si aparatul de aer conditionat in sine devine o necesitate.

Acest aparat, pe langa faptul ca se caracterizeaza prin linii esentiale si elegante, cu o forma usor rotunjita, care o fac deja unica in felul sau, poate fi personalizata cu un invelis din material textil, disponibil intr-o gama larga de culori.

Aparatul de aer conditionat Hitachi este usor de “imbracat” cu cea mai potrivita tinuta: doar aplicati husa din material – datorita Velcro-ului de pe spate – pe panoul frontal curbat pentru a crea o piesa de mobilier care va deveni un punct focal al incaperii. Aparatul are o mare capacitate de a se integra placut in medii, coordonandu-se cu alte elemente textile precum canapele, covoare, draperii si fotolii, dar – daca este necesar – se poate amesteca si cu peretele, lasandu-l alb, neinvelit.

Gama larga de tesaturi exclusive se gaseste online si este conceputa de diferite companii istorice venetiane, cu o excelenta demna de textul “Made in Italy”, si sunt certificate Standard 100 de OEKO-TEX(r) si GreenGuard Gold, pentru a garanta sanatatea umana si mediul inconjurator.

Intalnirea dintre design si tehnologie avansata

Aparatul de aer conditionat Hitachi impresioneaza nu numai prin design, ci si prin calitatea inconfundabila japoneza. Tehnologia Hitachi este de fapt caracterizata printr-o clasa energetica A+++ atat la racire cat si la incalzire si este echipata cu compresoare rotative cu agent frigorific R32, controlate de sistemul modern inverter, care actioneaza prin modularea puterii furnizate.

De asemenea, Hitachi garanteaza o calitate ridicata a aerului prin doua filtre diferite de inalta eficienta: filtrul Ultra Pure, care purifica aerul folosind ioni de argint si filtrul cu plasma cu ionizator, care absoarbe si neutralizeaza particulele mai mici de 0,001 mm, cum ar fi praful fin. In plus, datorita tehnologiei exclusive magic-coil(r), toate impuritatile si toate urmele de umiditate sunt eliminate.