Deserturi Eisberg Gelato ideale pentru momente de răsfăț iarna aceasta

Sărbătorile sunt foarte aproape, iar gândul ne poartă la deliciile de care vom avea parte în curând. Și ce poate fi mai plăcut decât un desert de care să te bucuri împreună cu cei dragi? Un studiu condus de profesorul de psihologie Geoffrey Beattie, din cadrul Edge Hill University, arată că atunci când ne delectăm cu un desert împreună cu familia ne simțim mai fericiți și mai relaxați. Desertul contribuie, așadar, la experiențe culinare mai plăcute.

Dacă vrei să încerci deserturi pline de savoare, realizate din ingrediente de origini, atunci descoperă propunerile Eisberg Gelato! Deserturi cu ciocolată, deserturi cu fructe, deserturi calde sau reci, toate îți vor oferi momente de răsfăț iarna aceasta. Află mai multe despre ele în cele ce urmează!

White chocolate lava cake

Unul dintre cele mai apreciate deserturi, lava cake, combină elementele unei prăjituri de ciocolată cu cele ale unui sufleu și este apreciat pentru aroma intensă și textura fină. Chef Jean-Georges Vongerichten este cel care a popularizat acest desert în Statele Unite ale Americii, iar în timp prăjitura a căpătat notorietatea meritată și în Europa. Încearcă și sortimentul White chocolate lava cake realizat de Eisberg Gelato: blat dens de vanilie și ciocolată albă din abundență!

Chocolate mousse

Nu doar textura acestui desert este interesantă, ci și istoria lui: mousse-ul de ciocolată era denumit în trecut maioneză de ciocolată și a fost inventat de pictorul post-impresionist Henri de Toulouse-Lautrec, la sfârșitul secolului 19, arată www.heraldnet.com. Deși ciocolata este cea mai folosită aromă pentru mousse-uri, acestea pot fi realizate și din alte ingrediente, precum piureuri din fructe, vanilie sau siropuri aromate. Descoperă finețea unui chocolate mousse într-o felie de tort marca Eisberg Gelato!

Tiramisu

Îți plac deserturile cu mascarpone? Atunci, tiramisu este o alegere logică și plină de savoare! Faimoasa prăjitură își are originile la Treviso, Italia, iar ingredientele sale au făcut-o cunoscută în întreaga lume: pișcoturi înmuiate în cafea, un strat de cremă fină de mascarpone, pudrată cu cacao. Simplu și delicios! Descoperă tiramisu în oferta de deserturi realizate de Eisberg Gelato!

Cheesecake

Cheesecake-ul a fost preparat pentru prima dată în secolul V î.Hr., iar de atunci a devenit unul dintre cele mai apreciate deserturi. Crema de brânză și blatul de biscuiți oferă o textură neașteptată, iar prăjitura poate fi preparată cu diferite ingrediente. Cele mai cunoscute tipuri de cheesecake sunt New York cheesecake, Philadelphia cheesecake, cheesecake clasic, cheesecake fără coacere și cheesecake vegan. Descoperă cheesecake clasic realizat în laboratoarele Eisberg Gelato, din cele mai bune ingrediente!

Crocantinno

Migdale caramelizate și mousse de vanilie, învelite în ciocolată albă – combinația ideală de texturi și arome, potrivită pentru răsfățul de care ai nevoie iarna aceasta! Descoperă desertul Crocantinno din portofoliul Eisberg Gelato!

Melon mousse

Pentru zilele răcoroase, când ți se face dor de vară, încearcă o prăjitură cremoasă și aromată: Melon mousse, un desert cu cremă fină cu aromă de pepene galben și un blat crocant de biscuiți cu cacao.  

Răsfață-te iarna aceasta și cu alte deserturi delicioase: apple cake, brownies, blueberry cheesecake și chocolate lava cake. Descoperă toate sortimentele de deserturi Eisberg Gelato!