Ai nevoie de o schimbare? 4 tipuri de stiluri bărbătești pe care să le încerci

Ca bărbat, se poate dovedi a fi dificil să găsești un stil vestimentar care să arate bine și care să te facă să te simți confortabil. Există un stil perfect pentru fiecare om, însă trebuie să le cunoști și să le încerci pe toate, pentru a fi sigur că l-ai găsit pe al tău. Vestimentația joacă un rol extrem de important atunci când vine vorba de primele impresii, dar și de dezvăluirea personalității tale. Vrei să descoperi stilurile vestimentare bărbătești?

Iată 4 stiluri vestimentare pe care să le încerci!

1. Stilul elegant

Prima variantă de stil vestimentar bărbătesc este una din ce în ce mai rar întâlnită, și anume cel elegant. Mulți consideră demodat stilul elegant, însă și acesta poate fi adaptat astfel încât să arate modern și fresh. Spre exemplu, în locul unui costum bărbătesc, poți opta pentru o cămașă oversize, împreună cu o pereche de blugi sau pantaloni largi și cu teniși sau bocanci. În funcție de alegerile pe care le faci, de material, de culori și de cum accesorizezi, vei personaliza ținuta astfel încât să te reprezinte cât de bine se poate.

2. Stilul sport

Apoi, urmează stilul sport, pe care mulți îl evită din frica de a nu părea dezinteresați sau neîngrijiți. Din contră, chiar și stilul sport poate avea un aer elegant. Acest efect se poate obține prin combinarea pieselor: un hanorac cu un palton arată extrem de bine și este considerat un look cool. Totuși, pentru a se încadra în stilul sport, trebuie să ai încălțăminte adecvată: găsești aici adidași bărbătești de unde poți alege perechile care consideri că ți se potrivesc. La kalapod.net sunt prețuri accesibile pentru încălțăminte de calitate. Nu uita că este important să ai grijă de încălțăminte, curăță adidașii în mod regulat și folosește spray-uri speciale de întreținere.

3.    Stilul militar

Stilul militar a devenit foarte popular în ultimul timp, din ce în ce mai mulți bărbați adoptându-l într-o măsură sau alta. Acesta este compus din pantaloni cargo și bocanci în mare măsură, însă se potrivește bărbaților ce au o atitudine impunătoare, eventual și o tunsoare potrivită (păr foarte scurt).                             

4. Stilul artistic

Ultimul stil de pe listă pe care trebuie să îl încerci este cel artistic, fiind potrivit persoanelor înclinate spre artă. El constă în ținute fluide, din materiale de calitate, haine care sunt mai largi și care exprimă creativitate. Cheia pentru acest stil este să ai curaj să îți dai frâu liber imaginației și să combini piesele după cum consideri adecvat.  

Dacă încă nu știi ce stil vestimentar ți se potrivește, încearcă-le pe cele de mai sus și află care este cel care te face să ai mai multă încredere în tine, să te simți confortabil și să îți placă cum arată. Nu renunța, trebuie doar să experimentezi până când îți dai seama de ceea ce te caracterizează din punct de vedere vestimentar, iar efortul va merita, fiindcă te vei simți mai bine în propria piele.

Sursa foto: pexels.com